Hlavní navigace

Animáček z vysílání TV Barrandov nezmizí úplně, zůstane zachován jako ranní blok

5. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Změny, které chystá TV Barrandov pro následující týdny, budou patrné hned na první pohled. Šéf stanice Vladimír Železný oznámil mimo jiné i chystanou proměnu loga.

Ani po změnách, které TV Barrandov připravuje do vysílání od 1. března, nezmizí z vysílání stanice její dětský blok Animáček. Nebude se ale vysílat v čase od 19 hodin do cca. 20:15, ale pouze v ranních hodinách. Vyplývá to z programových plánů, které dnes vedení televize zaslalo redakcím magazínu a dalších periodik zveřejňujících vysílací schémata. Jak už ve svém kontaktním pořadu Volejte Železnému naznačil generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný, stanice bude od 1. března vysílat v někdejším čase Animáčka turecký seriál Velkolepé století, respektive jeho III. řadu a odvysílá i další již natočené části, které diváci ještě neviděli.

BRAND24

K TÉMATU: Co bude s Animáčkem? Proti hlavním zprávám konkurence nasadí Barrandov turecký seriál

Zrušení Animáčka ve večerních časech je prozatím jedinou programovou změnou, která je v programovém schématu patrná. Vysílací plány, které dnes poslala TV Barrandov, jsou platné pro období od 24. února do 2. března. Rozpis vysílání pro rozmezí od 3. do 9. března by se měl k novinářům dostat příští týden, pravděpodobně ve stejnou dobu jako dnes. Jak už Železný ve vysílání svého kontaktního pořadu také informoval, diváci se mají dočkat i nových pořadů. Stanice chystá například nový dámský magazínHeidi JankůOlgou Šípkovou. Změny mají být i vizuální. Televize má dostat nové logo, v něž bude zvýrazněna hvězda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).