Hlavní navigace

Anglická Premier League od nové sezóny pouze u Digi TV

11. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zápasy Premier League naladíte od srpna pouze na satelitní televizi Nová Digi TV, která vlastní exkluzivní práva na jejich vysílání pro Českou republiku a nebude je s nikým dalším sdílet.

Podle tiskového vyjádření Digi TV neuvidí český divák zápasy Premier League na žádné konkurenční televizi. U letošní končící sezóny se Digi TV ještě dělila o vysílací práva na anglickou ligu s jednou konkurenční televizí, uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi CZ. Pro následující sezóny jsme si zajistili práva výhradně pro sebe a nepočítáme s tím, že bychom je s kýmkoli dalším sdíleli, doplnil Rusnák.

Od sezóny 2016/2017 a po následující dvě sezóny (2017/2018 a 2018/2019), má společnost Digi CZ plnou exkluzivitu na vysílání Premier League. V praxi nebude moci nikdo jiný Premier League v České republice vysílat, a to na žádné platformě. Kromě Premier League má Digi CZ exkluzivitu i na španělskou nejvyšší fotbalovou soutěž La Liga. Vedle toho vysílá i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, Itálii, Německu nebo Skotsku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).