Hlavní navigace

Active TV je automat na peníze od důvěřivých lidí, zlobí se divák z Domažlicka

7. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová celoplošná televize využívá naivity lidí, kteří se nachytají na jednoduché otázky v soutěži a pak provolají spousty peněz, když čekají na spojení se studiem

Za podvodný pokus, jak z důvěřivých diváků vytáhnout peníze, označuje domažlický prodejce televizní techniky David Rácz novou celoplošnou televizi Active TV, která vysílá v multiplexu 3. „Schválně jsem ze sebe udělal pokusného králíka a zjistil jsem, že jejich vysílání je jeden velký podvod,“ napsal Rácz serveru DigiZone.cz. „Z legrace jsem do Active TV volal, když vysílali obrázkovou soutěž (najdi 1 rozdíl za 500,–),” dodal. Řešení bylo nápadně jednoduché.

BRAND24

K TÉMATU: Z multiplexu 3 se pomalu stává teleshoppingová síť

“Automat po mě chtěl odpověď na otázku, zda zpěvačka Byonce je původem z Indie, a když jsem zvolil, že ne, ženský hlas z automatu mi jen sdělil, že je to správná odpověď a ať počkám. Po minutě jsem to vzdal (minuta hovoru do Active TV stojí 70,– Kč!!!). Divil jsem se, že se deset minut nikdo nemohl do studia dovolat, když ten rozdíl s obrázky byl velice patrný,” líčí divák. Praktiky Active TV přirovnává k pořadatelům prodejních akcí, kterým se věnuje dokument Šmejdi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).