Hlavní navigace

21. března skončí stanice HBO Comedy, nahradí ji HBO 3

22. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Změna v portfoliu prémiových kanálů přichází krátce poté, co začátkem tohoto měsíce oznámila americká videopůjčovna Netflix globální expanzi. Dostupná je i v České republice.

V České republice a na Slovensku (a v dalších evropských zemích) dojde 21. března letošního roku k ukončení vysílání kanálu HBO Comedy. Tuto stanici nahradí stanice HBO 3. Informaci potvrdila serveru DigiZone.cz mluvčí společnosti HBO Europe Pavla Brožková. HBO 3 už v současné době vysílá. K dispozici je konkrétně v zemích Beneluxu. Bližší informace v tuto chvíli chystáme. Zveřejníme je v horizontu několika týdnů, uvedla Brožková. Není vyloučeno, že v budoucnu se změny dočkají i kanály Cinemax.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Končí HBO Go „zdarma“, kdy přijde HBO Now, není jisté

HBO v současné době provozuje na českém a slovenském trhu kromě lineárních kanálů HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax 2 (dostupné jsou i ve vysokém rozlišení) také videotéky HBO Go a HBO OD (služba je dostupná v rámci IPTV služby O2TV). Informace o chystané změně v portfoliu kanálů HBO Europe přichází ve chvíli, kdy americká videopůjčovna Netflix oznámila globální expanzi. V České republice je prozatím dostupná bez lokalizace, nicméně do budoucna by pro prémiovou značku HBO mohla znamenat určité ohrožení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).